Αναρτήθηκε η προδημοσίευση της δράσης «e-λιανικό», μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Η εταιρία μας αναπτύσσει την ιστοσελίδα σας και την εταιρική σας ταυτότητα χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να είναι επιλέξιμη η δαπάνη σας για το ΕΣΠΑ και τηρώντας όλα τα κριτήρια που χρειάζεται μια ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ.

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ χρηματοδοτούν δαπάνες για την κατασκευή ιστοσελίδας και του branding της επιχείρησης. Βασική προϋπόθεση για την ένταξη της ιστοσελίδας στις επιχορηγούμενες δαπάνες είναι να είναι φιλική προς ΑΜΕΑ.

Εδώ και μερικά χρόνια η Google έχει ανακοινώσει πως θα εφαρμόσει αλλαγές στους αλγόριθμους κατάταξης των ιστοσελίδων της και οι οποίες ουσιαστικά διαφοροποιούν την κατάταξη των σελίδων για κινητά και για Υπολογιστές.

Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Με την τελευταία έκδοση του Google chrome (έκδοση 56) όλες οι ιστοσελίδες που δεν έχουν εγκατεστημένο πιστοποιητικό SSL θα εμφανίζουν το σχετικό μήνυμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ