Επιδότηση 5000 ευρώ για Eshop στις αρχές του 2021

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 / Σχολιάστε πρώτοι!

Με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, μέχρι το τέλος του 2020 θα βγει νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα λιανικής, να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop).

Αναρτήθηκε η προδημοσίευση της δράσης «e-λιανικό», μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Έτσι οι επιχειρήσεις (καταστήματα λιανικής) που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο στην ελληνική επικράτεια θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα με επιδότηση 100% και έως του ποσού των 5000€.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακίρη το νέο πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί έως, στα τέλη της χρονιάς.

Η εταιρία μας αναπτύσσει την ιστοσελίδα σας και την εταιρική σας ταυτότητα χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να είναι επιλέξιμη η δαπάνη σας για το ΕΣΠΑ και τηρώντας όλα τα κριτήρια που χρειάζεται μια ιστοσελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε γραπτώς για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ χρηματοδοτούν δαπάνες για την κατασκευή ιστοσελίδας και του branding της επιχείρησης. 

Πηγή: https://www.epixeiro.gr/article/237270

Προσθήκη σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ