Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης SEO

Το SEO, ως υπηρεσία, είναι λίγο δύσκολο να περιγραφεί. Ο κύριος στόχος της βελτιστοποίησης είναι να "ανεβάσουμε" την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουμε την κίνηση του διαδικτυακού σας χώρου.

Ένα website όσο καλό και να είναι αν δεν το βρίσκουν οι χρήστες του internet είναι σαν να μην υπάρχει. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν μια μηχανή αναζήτησης για οποιαδήποτε εύρεση, η εμφάνιση του site σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων είναι πολλές φορές αναγκαία.

Γιατί το SEO είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σας;

Ένας Διαδικτυακός χώρος θεωρείται ανταγωνιστικός όταν οι χρήστες του διαδικτύου είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν με την ιστοσελίδα σας εύκολα. Μια ιστοσελίδα χωρίς SEO, δυστυχώς δίνει την δυνατότητα να την γνωρίζουν οι πελάτες της και μόνο.
seo
Ως SEO θα περιγράψουμε όλες τις τεχνικές που εφαρμόζονται πάνω σε μια ιστοσελίδα που έχουν ως σκοπό την καλύτερη προβολή του περιερχομένου της, ώστε να γίνεται καλύτερα αντιληπτό από τις μηχανές αναζήτησης και να έχουν την καλύτερη δυνατή θέση στην αναζήτηση (1η σελίδα).

Είναι σημαντικό στον τρόπο της προώθησης μιας ιστοσελίδας, ο δείκτης της σελίδας όπου γίνεται η ανακατεύθυνση (σύνδεσμος / Link) να έχει αριθμό μεγαλύτερο ή ίσο με τον δείκτη της ιστοσελίδας μας. Με την τεχνική αυτή κερδίζουμε πέρα του αριθμού των επισκεπτών, αρκετά μπόνους στην κατάταξη της αναζήτησης σε βάθος χρόνου.

Φροντίζουμε ώστε όλες οι ιστοσελίδες να έχουν ως ελάχιστο τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Meta tags / λέξεις κλειδιά σε κάθε σελίδα και υποσέλιδα. Sitemaps σε όλα τα Cms και για σελίδες που περιλαμβάνουν περισσότερες από 5 σελίδες.

Την σύνδεση των ιστοσελίδων σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης κατ επιλογή του πελάτη και σωστά δομημένο κώδικα ώστε να εξασφαλίζεται η προβολή του εκάστοτε Web Site σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε cookies.